Servicii

Aparate și aspiratoare de ultimă generație pentru o mașină mai curată !

Spalatorii Self Service

Spalatoriile Self Service mai sunt denumite si spalatorii self wash sau de multe ori in Romania intalnim termenii spalatorie cu fise sau spalatorie cu jetoane. Oricare dintre aceste denumiri se refera la spalatoriile unde proprietarii autovehiculelor isi spala masinile singuri cu ajutorul echipamentelor puse la dispozitie de proprietarul spalatoriei si care functioneaza cu fise sau jetoane.

Construim si echipam Spalatorii Auto Self Service cu cel mai bun raport calitate pret. Spalatoriile Self Service cu fise sau jetoane incep sa prinda din ce in ce mai bine si va asigura recuperarea investitiei in cel mai scurt timp.

Firma noastra este furnizor si constructor de spalatorii self service „la cheie” cu echipamente profesionale.

Descrierea instalatiei

Sistem de spalare cu presiune ridicata

Fiecare pista de spalare este alimentata de un grup cu presiune ridicata alcatuit din:

Motor electric 4-5.5 KW cu pompe 200 bar 15 litri /min

pilotat de INVERTER fabricatie SCHNEIDER – Tehnologie care protejeaza motoarele si pompele prelungind durata de functionare in parametri optimi a acestora

– cuplu pompamotor cu clopot si racorduri impotriva vibratiilor

Pompa este prevazuta cu capat nichelat si garnituri speciale pentru apa cu presiune ridicata potrivite pentru operare la temperatura de max. 80°C. Alimentarea pompei este gestionata de un sistem dotat cu 4 sau mai multe electrovalve (SMC) fabricate in Japonia, cu membrana pentru selectarea tipului de apa utilizat in functie de faza de spalare in curs. Fiecare electrovalva este dotata cu robinet cu sfera pentru sectionarea circuitului de alimentare in timpul operatiilor de mentenanta.

Dozare produse chimice

Amestecarea corecta a produselor chimice este esentiala si influenteaza calitatea si gradul de curatare/spalare al instalatiei.

Sistemul nostru este dotat cu pompe volumetrice reglabile in functie de diluarea indicata de producatorii produselor chimice utilizate.

Pentru fiecare produs produs chimic este prevazut un DOSATRON asigurand un dozaj apa/produs perfecta si constanta in functie de cantitatea de apa/produs optim pentru instalatii si in functie de programul de spalare accesat.

Dedurizare si Osmoza

Modul osmoza. Sistem pentru producerea de apa osmotizata compus din membrane cu carcase metalice care contin o membrana de productie de inalta calitate. Sistemul este echipat cu pompa, regulator de presiune, manometru si debitmetru. Flotoarele pentru controlul nivelului si protectia pompelor sunt de asemenea incluse.

Softener pentru schimb de ioni cu doi cilindri. Capitolul electronic este compus din 2 cilindri din fibra de sticla care contin rasini standard adecvate pentru eliminarea calcarului; capul electronic cu electronic cu regenerare in tip si volum; plus cuva pentru regenerare rasini.

Instalatia electrica

Instalatia electrica este realizata cu materiale si componente de cea mai buna calitate cu respectarea deplina a normativelor CE in vigoare in materie de siguranta/eficienta/fiabilitate.

Software-ul utilizat este proprietatea TopShineCarWash firma cu experienta in domeniul spalatoriilor self service.

Sistem anti-inghet automat

Dotat cu sonda pentru relevarea temperaturii externe conectata la PLC care controleaza sistemul automat anti-inghet. Limita de temperatura minim de interventie este reglabila, este calibrata in timpul omologarii finale a produsului la 2-3°C.

Atunci cant temperatura externa coboara sub limita minima de interventie, PLC activeaza sistemul anti-inghet care genereaza o pierdere redusa de apa de-a lungul intregului circuit hidraulic pana cand ajunge la robinetul fiecarei piste de spalare. Sistemul anti-inghet nu interfereaza in nici un fel cu functionarea normala a instalatiei.

Sistemul anti-inghet este un program standard. NU se plateste separat si este inclus in toate spalatoriile noastre.